Vacature Engineer cyber-security Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: alliander
Bedrijfsprofiel: .

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Hoe goed zijn onze netten bestand tegen cyber-aanvallen? Als cyber-security engineer bij Sim-Ci (Liandon) kan jij een maatschappelijke bijdrage leveren!

Als cyber-security engineer bestaan jouw werkzaamheden uit het modelleren van telecom en cybernetwerken, zowel van de fysieke infrastructuur als van de werking ervan. Je maakt inzichtelijk hoe resilient de netten zijn, zowel op regionele- als landelijk-schaal. Welke back-ups zijn aanwezig en wat zijn plausibele cyberattacks. Je modelleert de gevolgen van uitval van de telecom- of cyberinfrastructuur op andere communicatiesystemen en kritische infrastructuren zoals de energie- en watervoorziening.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 9 (max 4472 euro). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen

Sector: ICT, Automatisering

Functie: Architect

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature