Vacature Opleiding Bestuurder Railvoertuig HTM, Den Haag Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_recruitmentWhats app nummer+31610459590

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Als railbestuurder bij HTM ben jij een belangrijke schakel in het tijdig en op veilige wijze vervoeren van de passagiers. Het is een functie waarbij een groot verantwoordelijkheidsgevoel een must is.

Je dient altijd operst geconcentreerd te zijn en goed kunnen anticiperen op de situaties die zich voor kunnen doen in het verkeer. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor je passagiers, maar natuurlijk ook voor de veiligheid van je medeweggebruikers en jezelf.

Het is van belang dat je klantvriendelijk en communicatief erg vaardig bent. Ook dien je stevig in je schoenen te staat en ben je uiterst punctueel. Jij bewaart je kalmte in stressvolle situaties en weet direct hoe te handelen bij ongevallen en calamiteiten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Tegenover deze top baan met veel verantwoordelijkheid staan natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden: Een contract met urengarantie van gemiddeld 24 uur per week. Let wel: Dit is een ondergrens, geen bovengrens; Een bruto uurloon van €16,58, inclusief toeslagen; Opbouw van vakantiedagen en 8% vakantiegeld; Bij goed functioneren de kans om opgenomen te worden in de vaste formatie van HTM Den Haag; Een opleiding met baangarantie, waarbij je direct vanaf de start van de opleiding betaald zal krijgen;

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur B

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature