Vacature Per direct: Call Agents Den Haag | 13,- basissalaris p/u! | Startdatum: 21 februari 2019 Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Nupersoneel.nl
Bedrijfsprofiel: Arbeidsmakelaar Van den Berg
Uitzenden | Werving & Selectie | Payroll

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Ben je met spoed op zoek naar een nieuwe baan? Dat komt goed uit, wij zijn namelijk met spoed op zoek naar nieuwe collegas om het team in het callcenter te komen versterken. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

Wij zijn voor een callcenter in Den Haag per direct op zoek naar nieuwe verkoopadviseurs. Het callcenter is gevestigd in het centrum van Den Haag en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Als verkoopadviseur in het callcenter neem je telefonisch contact op met consumenten voor het verkopen van loterijen. Het betreft hier dus een outbound sales functie. Voor twee landelijk bekende loterijen ga je elke werkdag aan de slag om zoveel mogelijk consumenten enthousiast te maken om mee te spelen. Een groot voordeel is dat de meeste consumenten zelf hebben aangegeven dat ze gebeld mogen worden. Aan jou dus de taak om deze consumenten definitief te overtuigen om mee te spelen!

We zoeken kandidaten met een vlotte babbel, doorzettingsvermogen en een flinke dosis overtuigingskracht. Je bent minimaal 16u per week beschikbaar om te werken, maar je kan uiteraard ook fulltime werken (40u). Ervaring als callcentermedewerker is niet verplicht om te kunnen solliciteren op deze functie. Voordat je gaat starten als callcenter medewerker krijg je een uitgebreide verkoop- en producttraining. Na deze training ben je er helemaal klaar voor om te gaan bellen in het callcenter.

Ben je 23 jaar of ouder? Dan verdien je 13,- bruto per uur als basissalaris, excl. de bonussen. Door het bonussysteem kan je basissalaris oplopen tot maar liefst 17,- per uur!
Ben je 22 jaar of jonger? Dan ontvang je als basissalaris 10 bruto per uur, excl. de bonussen.

Wat hebben we verder te bieden?
- reiskostenvergoeding;
- prettige werksfeer met leuke collegas;
- arbeidscontract voor 7 maanden;
- persoonlijke ontwikkeling en volop mogelijkheden om intern door te groeien;
- training en coaching on the job;
- je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt dus niet op uitzendbasis;

Startdatum:
Donderdag 21 februari 2019 hebben wij een trainingsdag voor nieuwe collegas gepland.
Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar, reageer daarom snel zodat we je op tijd kunnen inplannen voor deze trainingsdag.

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatie-button. Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek in het callcenter.

Zolang deze vacature online staat is het mogelijk om hier op te reageren.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je mailen naar arbeidsmakelaar.nl of telefonisch contact opnemen via

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Sector: Callcenter

Functie: Commercieel/ verkoop

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature