Vacature Magazijnmedewerker bij DHL Den Haag!! Start direct bij een mooi bedrijf!! Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: DHL is wereldleider voor internationale expresleveringen, zowel over land als in de lucht. Het bedrijf is ook de nummer 1 voor oceaanvrachten en contractlogistiek. DHL biedt een volledig pallet aangepaste oplossingen - van het expres leveren van documenten tot supply chain management.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Wil jij werken als Magazijnmedewerker bij DHL in Den Haag, de wereldleider op het gebied van logistiek? Bij DHL ga je per direct aan de slag in een gemotiveerd en gezellig team voor een super gaaf bedrijf. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!Als Magazijnmedewerker zorg jij er voor dat alle pakketjes die bezorgd gaan worden en retour komen allemaal op de juiste plek komen. Dit kan fysiek zwaar werk zijn. Wij zijn voor DHL Den Haag op zoek naar Magazijnmedewerkers die voor een langere periode beschikbaar zijn en graag in de avonddienst en/of nachtdienst willen werken. Dit omdat er binnen DHL Parcel met verschillende tijden wordt gewerkt: avonddienst +/- 18:00 - 00:00-01:00nachtdienst +/- 03:00 - 08:00 Eerste nacht dienst op maandag naar dinsdag, laatste op vrijdag naar zaterdag. Binnen deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken, proactief bent en fysiek werk is voor jou geen probleem! Het kan namelijk wel eens voorkomen dat je wat zwaardere pakketten moet tillen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team bij een professionele, internationaal georiënteerde organisatie. Het salaris vanaf 23 jaar en ouder €9.53 bruto per uur. Werktijden van 18.00-24.00 uur en 03.00-07.30 uurBeschikken over eigen vervoerCollegiaal, flexibel en betrouwbaarEr is voor langere periode werkDaarnaast is er een tegemoetkoming in de reiskosten en krijg je een extra toeslagen. Kom jij ons versterken bij DHL in Den Haag? Solliciteer dan nu met een enthousiaste reactie.Mail naar dhldenhaag@inperson.nl of bel naar 06-22899178 Paula CzerwikIn PersonLaan van Waalhaven 102497 GJ Den Haag

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Heftruckchauffeur

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature