Vacature Klantenservice Medewerker Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Wil jij werken bij T-Mobile? De roze telefoonprovider, die al drie jaar op rij het snelste 4G netwerk van Nederland heeft. Met haar innovatieve en technologische ontwikkelingen maakt zij de toekomst leuker, veiliger en makkelijker voor iedereen. Het bedrijf biedt een omgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen en biedt jou de mogelijkheden te werken waar en wanneer je wilt. Waar en wanneer je wilt? Jazeker! Hiermee wordt bedoeld dat jij na verloop van tijd zelfs gedeeltelijk kunt thuiswerken en je eigen rooster kunt inplannen. Je standplaats wordt het hoofdkantoor in Den Haag. Spreekt dit alles jou aan? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Vanaf Holland-Spoor Den Haag wandel jij nog enkele minuten om bij het hoofdkantoor van T-Mobile aan te komen. Als Klantenservice Medewerker T-Mobile Thuis ga jij aan de slag op een afdeling die sinds 2017 is ontstaan. Sinds maart 2017 kent deze afdeling inmiddels 230.000 klanten. Als Klantenservice Medewerker T-Mobile Thuis fungeer jij als aanspreekpunt voor alle vragen die deze klanten kunnen hebben. Jij helpt een dame op leeftijd die geen enkel benul heeft hoe ze haar modem weer aan de praat moet krijgen. Deze dame weet jij weer van een werkend modem te voorzien. Nog geen technische kennis? Binnen een korte tijd stoomt T-Mobile jou klaar zodat jij iedere klant van een oplossing kan voorzien en als bijkomstigheid; jij zit nooit meer met je handen in het haar als jouw internet het thuis niet doet en de mensen om je heen ook niet ;-)!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: T-Mobile is een innovatieve organisatie, die elke dag leert en ontwikkelt. Dit geldt ook voor haar medewerkers. Zij bieden dan ook veel ruimte om jou als individu te ontwikkelen op persoonlijk - en professioneel vlak door verschillende interne opleidingen. Daarnaast is er de mogelijkheid, nadat jij alle facetten van de klantenservice hebt doorlopen, door te groeien binnen T-Mobile. Werken waar en wanneer je wilt ligt als grondslag voor de Klantenservice. Wanneer jij zelfstandig aan de slag kan gaan, kan jij vanuit huis gaan werken. Hierin voorziet T-Mobile van de benodigde apparatuur en een maandelijkse vergoeding voor het thuiswerken naast je salaris.T-Mobile biedt een salaris van € 10,50,- bruto per uur. En wanneer jij in de avonden of in het weekend werkt krijg jij een toeslag op jouw salaris. Daarnaast wordt het reizen met openbaar vervoer volledig vergoed en is er een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer (max. 30 km enkele reis). En laten we vooral de gezellige borrels, teamuitjes en personeelsbijeenkomsten niet vergeten!

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature