Vacature Beveiliger (fulltime) gezocht in Den Haag Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Whats app nummer00310650648039

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Controleren, surveilleren, registreren, optreden en rapporteren. Dat is wat jij doet. Je draait beveiligings-, portiers- en/of receptiediensten. Je werkt op verschillende locaties en tijdstippen. Die afwisseling vind jij prettig.

Hoe ga je dat doen
Een lastige situatie zie jij vooraf al aankomen en wanneer het nodig is, weet je hoe te handelen. Hierbij stel je een ieders veiligheid voorop. En werk je altijd vanuit een hulpvaardige en open houding. Je weet je hoofd koel te houden, autoriteit krijg jij op een natuurlijke manier.

Teamplayer met veel verantwoordelijkheden
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar beveiligers die beschikken over sterke communicatieve vaardigheden. Je bent als belangrijk onderdeel van het hospitality team voortdurend in contact met bezoekers, opdrachtgevers en niet in de laatste plaats je collega?s.
Je krijgt veel verantwoordelijkheid en die rol past jou goed.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een job van 36-40 uur per week met veel afwisseling Bruto salaris van €12,51-€ 14,90 per uur (afhankelijk van ervaring) Tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd De kans om door te leren Vaste standplaats: Den Haag Woon - werkafstand van maximaal 40 kilometer Goede pensioenregeling Reiskostenvergoeding

Sector: Beveiliging

Functie: Beveiliger

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature