Vacature Allround timmerman Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Inclusivity
Bedrijfsprofiel: Inclusivity is een Human Resource Agency die met grote aandacht voor zowel opdrachtgever als kandidaat aan de slag gaat.

Inclusivity gaat met elke kandidaat uitgebreid op oriëntatie. Wij hebben als speerpunt het opbouwen van een duurzame relatie met opdrachtgever en medewerker.

Inclusivity komt graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Aan de hand daarvan zal het onze uitdaging zijn om op basis van no-cure -no-pay uw personeelsvraagstuk op te lossen.

Historie
Inclusivity is medio 2014 opgezet door een groep zeer gemotiveerde jongeren met een sterke ambitie om jong volwassenen ongeacht afkomst, achtergrond, sekse, etc. een kans te geven om maatschappelijk te kunnen slagen.

Die doelstelling is ook nu, medio 2015, onverminderd van toepassing.

Inmiddels zien wij een sterke groei van ons bedrijf en hebben onze doelstelling ook uitgebreid naar alle leeftijden en generaties binnen de beroepsbevolking.

Van de oorspronkelijke groep heeft de heer van Maanen het initiatief omgezet in een professioneel bedrijf. De oorspronkelijke doelstelling, een kans bieden aan jong volwassenen die maatschappelijk enigszins in de verdrukking zijn gekomen als gevolg van hun afkomst, etc., is nog steeds springlevend. Hij is echter van mening dat je naast jongeren ook tegemoet dient te komen aan de wensen van andere doelgroepen en leeftijden.

Heden
Buiten het belang van de geschetste doelgroepen, vindt Inclusivity het ook belangrijk dat voldoende aandacht wordt gegeven aan de wensen van opdrachtgevers (werkgevers), opdat vacatures worden vervuld door de juiste persoon op de juiste plek. Naar een dergelijke “match” zal door ons dan ook duurzaam worden gestreefd, zodat ook de relatie met onze opdrachtgevers duurzaam wordt.

Naast de services (zie de rubriek Services) biedt Inclusivity via het platform Inclusion een samenwerking met Fyousion. Daarmee wordt beoogd onze doelgroepen nog sneller in het vizier te krijgen van potentiële werkgevers. Tegelijkertijd kan hiermee sneller worden gewerkt aan het oplossen van personeelsvraagstukken van diezelfde werkgevers.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Heb jij twee rechterhanden en ga jij voor kwaliteit? Ben jij van A tot Z in staat om leiding te nemen over een project en deze uit te voeren? Dan is deze functie wat voor jou! Dagelijks ga je op pad met de service bus, vanuit de standplaats van onze opdrachtgever. Je houdt je bezig o.a. met het plaatsen van nieuwe kozijnen, het maken van plafonds, totale verbouwingen, ect.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden wij jou aan: Per direct beginnen; Tijdelijk contract; Dienstverband: 40 uur per week; Uitdaging; Leuke collega’s; Goede salariëring (bespreekbaar); Toekomstperspectief; Flexibel.

Sector: Bouw, vastgoed

Functie: Timmerman

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature