Vacature Accountmanager Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: KPN
Bedrijfsprofiel: Over KPN

Koninklijke KPN is marktleider op het gebied van ICT en telecommunicatie in Nederland. Samen met zo’n 19.000 collega’s word je verantwoordelijk voor een excellente dienstverlening aan onze klanten. Als je over die juiste mentaliteit beschikt, krijg je veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Heb jij de ambitie om onze positie in Managed Security Services sterk uit te bouwen door het ondersteunen bij complexere klantvragen?

Jouw rol als Accountmanager New Business

KPN heeft het tot n van haar speerpunten gemaakt om haar (ICT) security dienstverlening uit te breiden en deze niet alleen toegankelijk te maken voor de bovenkant van de markt, maar een passend en betaalbare oplossing te bieden voor elk type klant. Op deze manier wil KPN niet alleen de maatschappij en haar klanten tegen security bedreigingen beschermen, maar ook groei in omzet en winstgevendheid realiseren.

Als ervaren accountmanager ben je verantwoordelijk voor:

Vaststellen van de klantbehoefte (consultative selling), samen met accountmanagement.
Samen met product management en operations komen tot een oplossing die zo efficint mogelijk geleverd en beheerd kan worden.
Waarborgen dat de oplossing naar tevredenheid van de klant en verkoopkanaal wordt gemplementeerd.
Bedenken hoe succesvolle klantcases breder in de markt kunnen worden neergezet.
Proactief up- en cross sell kansen bij bestaande KPN klanten identificeren en ontwikkelen.
Vroegtijdig mogelijkheden voor innovatie identificeren en deze met Portfoliomanagement afstemmen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden wij? Werken in een zeer uitdagende innovatiemarkt en een enthousiast kennisbedrijf in hoogwaardige technische omgevingen. 40-urige werkweek, OTE bonus 36,25%, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), leaseauto, mobiele telefoon en laptop, 50% korting op KPN producten & diensten en uitstekende pensioenvoorwaarden. Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000, -. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Sector: ICT, Automatisering

Functie: Commercieel/ verkoop

Opleidingsniveau: Universitair

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature