Vacature Lead Architect Connected Home Solutions Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: KPN
Bedrijfsprofiel: Wie zijn wij?

De afdeling access network is de afdeling die zowel het access netwerk, In home hardware als device en service management ontwikkeld. Bij KPN is het leveren van diensten van de hoogste kwaliteit en een breed scala aan producten sterk gebaseerd op wat de klant wil. Ons netwerk is hierbij cruciaal. Om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren, hebben we veel in onze vaste en mobiele netwerken en in het vereenvoudigen van onze processen en organisatie ge√Įnvesteerd.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Ben jij klaar om te werken aan de optimale klantbeleving? Is het voor jou een uitdaging om de architectuur te ontwerpen en future proof te maken voor de nieuwste technologieŽn voor een smart home? Graag horen we jouw verhaal!

Jouw rol als Lead Architect Connect Home Solutions

Jij bent verantwoordelijk voor het connected home domein en werkt aan de future state architecture. Jij bent als domein architect verantwoordelijk voor de strategie en ontwikkeling van deze architectuur richting de toekomst.

Je neemt deel aan projecten als lead architect voor connected home en levert de design documenten. Je vertaalt hiervoor de business requirements naar gepaste en toekomstbestendige architectuur. Je bent in staat om ver vooruit te denken en de nieuwste technologieŽn hierin mee te nemen. Je werkt hiervoor samen met andere architecten, stakeholders, leveranciers, productmanagers en partners van KPN.

Het doel is een optimale klantbeleving. Jij gaat kijken vanuit de klantwensen en zorgen dat deze kunnen worden door vertaald naar technische functionaliteiten. In deze rol ben je de bindende factor voor de juiste oplossing en de samenwerking met het end-to-end architectuur team.

Als ervaren Lead Architect ben je verantwoordelijk voor:

Uitzetten van strategie en visie voor het connected home domein voor nu en in de toekomst
Vertalen van klantwensen, initiŽren en concretiseren van high level designs waarbij je zowel schakelt met interne als externe partners
Adviseren, afstemmen en contact onderhouden met stakeholders, productmanagers en externe leveranciers

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden wij? Werken in een zeer uitdagende innovatiemarkt en een enthousiast kennisbedrijf in hoogwaardige technische omgevingen 37-urige werkweek, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), vergoeding reiskosten woning-werk, mobiele telefoon en laptop, 50% korting op KPN producten & diensten en uitstekende pensioenvoorwaarden. Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een persoonlijk opleidingsbudget van ‚ā¨ 1.000, -. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Functie: Projectmanager

Opleidingsniveau: Universitair

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature