Vacature Concept Engineer Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Flextep
Bedrijfsprofiel: .

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Weet jij de klantwens zo te vertalen naar een technisch plan, dat klant precies krijgt waar hij/zij naar gevraagd heeft? Heb jij de kennis om jouw collega?s en klanten te informeren over alle mogelijkheden van de producten? Solliciteer dan snel!

De werkomgeving / werkgever van de Concept Engineer:
Je komt te werken bij n van de meest toonaangevende bedrijven van Nederlandse bodem in de maritieme- en offshore-industrie. Zij houden zich bezig met het ontwerpen, produceren en verkopen van werktuigen en constructies die ingezet worden over de hele wereld. Naast de mogelijkheden om door te groeien wordt het bedrijf omschreven als innovatief en kenmerkt het zich door de vele gedreven technici die er werken.

De functie van de Concept Engineer:
Als Concept Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van ontwerpen en voorstellen van producten voor de offshore, binnen het kader wat door de Concept engineering teamleider is vastgesteld. De afdeling Concept Techniek neemt de vraag van de klant als leidraad en bereidt voor unieke, eenmalige apparatuur de technische voorstellen voor. Bij de definitieve bestelling worden deze concepten door de rest van de organisatie verfijnd, gebouwd, getest en aan de klant geleverd. Daarnaast ondersteunt de afdeling het sales team bij het beantwoorden van technische vragen over de toepasbaarheid van bestaande gereedschappen.

Taken van de Concept Engineer:
Het vertalen van eisen van de klant naar functionele specificaties.
Het ontwikkelen van concepten naar, en het verfijnen van concepten in basisontwerpen.
Het opstellen van specificatie documenten en het opstellen van specificaties voor technische vragen aan leveranciers.
Het toezicht houden op technische specialisten binnen de organisatie en evaluatie van de resultaten.
Het plannen van eigen werk en het ondersteunen van de afdeling Sales bij technische vragen over bestaande producten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wij bieden de Concept Engineer: Een bruto maandsalaris tussen de € 3.400,- en € 4.600,- afhankelijk van kennis en ervaring. Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Een creatieve functie binnen een innovatief bedrijf.

Sector: Maritiem

Functie: Projectmanager

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature