Vacature HBO/WO Stage Marktonderzoek Commercial Security Services Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: KPN
Bedrijfsprofiel: Heb jij interesse in commercie en lancering van nieuwe producten? En heb je kennis van security, dan kunnen jouw onderzoekvaardigheden en je analytische vermogen ons helpen bij het lanceren van nieuwe producten. Op de afdeling Commercial Security Services is KPN op zoek naar een stagiair(e) voor het uitvoeren van marktonderzoek en validatie.

De afdeling Commercial Security Services is verantwoordelijk voor alle New Business activiteiten zowel in de consumenten als de zakelijke markt. De afdeling richt zich o.a. op de ontwikkeling van nieuwe securityproducten en life-cycle-management. Hierbij kan je denken aan producten die cybercrime en aanvallen detecteren en voorkomen, aan producten die bescherming bieden tegen malware of een oplossing bieden om veilig te communiceren.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Jouw rol

De stageopdracht omvat het uitvoeren van een uitgebreid marktonderzoek, waarin o.a. de concurrentie, de prijs, de klanten en de marktpotentie worden meegenomen. Tot je verantwoordelijkheden behoren de volgende taken:

Verantwoordelijk voor uitvoeren van marktvalidatie;
Onderzoek naar marktconcurrentie, marktbehoefte en pricing;
Voorstel tot propositie;
Klantgesprekken (in samenspraak met);
Assisteren bij projecten binnen de afdeling .

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat biedt KPN jou? Een stage in de dynamische omgeving van KPN security Uitstekende werkplek omringd door professionals Begeleiding door een senior projectmanager Marktconforme stagevergoeding; Mogelijkheid tot opbouwen van je netwerk binnen KPN

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Functie: Commercieel/ verkoop

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Stage

Reageren op deze vacature