Vacature (Senior) Manager Finance Financial Sector Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Bien S√Ľr Recruitment
Bedrijfsprofiel: .

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Ben jij die Finance Manager met kennis van financiŽle processen bij financiŽle instellingen zoals banken, verzekeraars en/of pensioenfondsen en wil je graag een volgende stap maken bij een toonaangevende consultancy bedrijf met zeer aanspreken klanten? Dan willen wij graag met jou in contact komen.

Onze opdrachtgever is een professioneel, internationaal, zakelijk (financieel) dienstverlener. Zij ontwikkelen diensten en oplossingen op diverse gebieden.

Voor onze opdrachtgever is Bien SŻr Recruitment op zoek naar een:

(Senior) Manager Finance Financial Sector


Functieomschrijving (Senior) Manager Finance Financial Sector
Binnen de adviesgroep Finance ben je samen met je team verantwoordelijk voor de uitvoering van uitdagende en complexe Finance opdrachten bij aansprekende financiŽle instellingen. Het Finance team is een groeiend en wordt gevormd door enthousiaste en ambitieuze collega?s die samen het verschil willen maken.

Als (Senior) Manager Finance vertaal je de strategie van de organisatie door naar concrete executie binnen de Finance functie. Hierbij ondersteun je de klant bijvoorbeeld bij het grip krijgen op de organisatie en maak je prestaties inzichtelijk door de juiste management informatie naar boven te halen. Verder licht je de financiŽle functie door, voer je strategische kostenbesparingstrajecten uit en adviseer en implementeer je adequate financiŽle processen en systemen. Dit doe je in samenwerking met een team van professionals en de (internationale) klanten. Je levert een bijdrage aan business development en schrijft mee aan vaktechnische artikelen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat kun je verwachten: Onze opdrachtgever bied je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving en staat borg voor een afwisselende toekomst voor kandidaten met grote ambitie en potentieel. Er zijn prima flexibele primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 30 vrije dagen, winstdelingsregeling, een goed pensioen, uitgebreide studiefaciliteiten en afhankelijk van functie en eigen keuze een leaseauto of prima reiskostenvergoeding.

Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen

Functie: Management leidinggevend

Opleidingsniveau: Universitair

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature