Vacature Opleiding tot trambestuurder bij HTM, Den Haag Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_recruitmentWhats app nummer+31610459590

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Als trambestuurder bij HTM ben jij een belangrijk onderdeel in het veilig en tijdig vervoeren van de passagiers. Het is daarom een functie waarbij een groot verantwoordelijkheidsgevoel een vereiste is.


Je dient altijd opperst geconcentreerd te zijn en goed te kunnen anticiperen op de situaties die zich voor kunnen doen in het verkeer. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor je passagiers, maar natuurlijk ook voor de veiligheid van de medeweggebruikers en jezelf.


Het is van belang dat je klantvriendelijk en communicatief erg vaardig bent. Daarbij dien je ook stevig in je schoenen te staan en ben je uiterst punctueel. Jij bewaart de rust in stressvolle situaties en weet direct hoe te handelen bij ongevallen en calamiteiten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Vanaf de start van de opleiding krijg je direct betaald; Je krijgt een contract aangeboden met een urengarantie van gemiddeld 24 uur per week; Je start met een bruto uurloon van €17,11 per uur, inclusief toeslagen; Je bouwt vakantiedagen op en 8% vakantiegeld; Bij goed functioneren word je overgenomen door HTM.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Buschauffeur

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature