Werknemers

Er werken dagelijks duizenden werknemers bij een bedrijf die geplaatst zijn via een uitzendbureau. Misschien jij binnenkort ook!

Orienteren op de arbeidsmarkt

Ben je op zoek naar werk wat je echt leuk vindt en goed kunt maar weet je niet waar je moet beginnen? Zorg voordat je start met zoeken naar die ene baan dat je goed op een rijtje hebt wat je precies wilt, wat je mogelijkheden zijn en wat het aanbod is. Zomaar reageren op elke vacature die voorbij komt levert vaak niet veel op. Maak voor jezelf een duidelijk profiel aan met informatie over je kennis, eigenschappen en vaardigheden, gevolgde opleidingen en cursussen en je werkervaring. Zo krijg je inzicht in wat je kan en waar je interesse ligt en vind je makkelijker een geschikte vacature.

Geschikte vacature gevonden. Bereid je goed voor op een sollicitatiegesprek met onze sollicitatietips  

Werk via een uitzendbureau

Ben je net klaar met je opleiding of op zoek naar een (andere) baan? Een uitzendbureau zoekt voor jou een passende vacature naar aanleiding van je profiel. De kans op werk is aanzienlijk groter dan wanneer je zelf alle vacaturebanken afgaat.  

Vind een uitzendbureau in Den Haag

Loopbaancoach

Weet je niet wat voor je werk je graag zou willen doen en zit je vast in je carrière? Een loopbaancoach helpt jou om in beeld te krijgen wat je kwaliteiten zijn, wat je leuk vindt en wat voor soort werk je graag zou willen. Lees hier alles over loopbaancoaches