Vacature Backoffice Medewerker T-Mobile Thuis Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: T-Mobile, een van de meest toonaangevende organisaties in mobiele communicatie. Met haar innovatieve en technologische ontwikkelingen maakt zij de toekomst leuker, veiliger en makkelijker voor iedereen. Het bedrijf biedt een omgeving jezelf te ontwikkelen en biedt jou de mogelijkheden te werken waar en wanneer je wilt. Op het hoofdkantoor in Den Haag is T-Mobile op zoek naar enthousiaste Backoffice Medewerkers!

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Vanaf Holland Spoor Den Haag wandel jij nog enkele minuten om bij het hoofdkantoor van T-Mobile aan te komen. Als Backoffice Medewerker T-Mobile Thuis ga jij aan de slag op een afdeling die sinds 2017 is ontstaan. Sinds maart 2017 kent deze afdeling inmiddels 230.000 klanten (and counting..).Als Backoffice Medewerker bij T-Mobile Thuis ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties. Je bent bezig met het beantwoorden van klantvragen afkomstig uit verschillende kanalen (denk aan telefoon, mail en vragen van jouw collega?s op de T-Mobile Thuis klantenservice) en streeft ernaar om al deze vragen in 1 keer goed te beantwoorden. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen cases en coördineert de afhandeling hiervan, wanneer jij bijvoorbeeld een complexe vraag bij een andere afdeling hebt uitgezet zorg jij er voor dat deze binnen de afgesproken tijd wordt opgelost. Ten aller tijden blijf jij dus betrokken en monitor jij het gehele proces zodat de service van T-Mobile elke dag nog beter wordt!Daarnaast denk je mee en draag je proactief oplossingen aan zodat de kwaliteit en efficiency van het team T-Mobile Thuis optimaal worden ingezet.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: T-Mobile is een innovatieve organisatie, die elke dag leert en ontwikkelt. Dit geldt ook voor haar medewerkers. Zij bieden dan ook veel ruimte om jou als individu te ontwikkelen op persoonlijk - en professioneel vlak door verschillende interne opleidingen. Daarnaast is er de mogelijkheid, nadat jij alle facetten van de Backoffice hebt doorlopen, door te groeien binnen T-Mobile. T-Mobile biedt jou als Backoffice Medewerker bij T-Mobile Thuis een salaris van €11,03,- bruto per uur. Daarnaast wordt het reizen met openbaar vervoer volledig vergoedt en is er een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer (max. 30 km enkele reis). En laten we vooral de gezellige borrels, teamuitjes en personeelsbijeenkomsten niet vergeten!

Sector: ICT, Automatisering

Functie: Administratief

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature