Vacature Klantenservice Medewerker Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Het is je vast niet ontgaan dat twee van de bekendste providers, Tele2 en T-Mobile, hun krachten hebben gebundeld. Om deze reden wordt er een compleet nieuwe klantenservice afdeling ingericht op het hoofdkantoor van T-Mobile. De locatie is recht tegenover station Den Haag Holland-Spoor en dus ideaal te bereiken met het openbaar vervoer.Wil jij onderdeel uitmaken van deze nieuwe klantenservice afdeling van Tele2? Heb jij daarnaast altijd al jouw bijdrage willen leveren aan een supergave en dynamische organisatie in een branche die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou als Klantenservice Medewerker!Waar kom je te werken?Tele2, je kent ons vast wel, de beste mobiele provider van 2019! Met onze challenger mindset dagen wij onszelf en de markt uit om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Gedurfd, verantwoordelijkheid en samenwerken dat zijn onze kerncompetenties. Als Klantenservice Medewerker kun je dit van ons verwachten: Bij ons geen ouderwets eenzijdig beoordelingssysteem. In plaats daarvan krijg je coaching op maat waarin alles draait om eerlijke feedback en persoonlijke ontwikkeling; Je gaat werken in een mooi kantoor vlakbij treinstation Den Haag Holland-Spoor; Je krijgt er zo’n 1250 enthousiaste en gedreven collega’s bij; Workshops, sportieve uitjes, gezellige borrels en leuke feesten.Er is veel mogelijk binnen Tele2 maar jij moet zelf het initiatief nemen. Wees enthousiast, mis je iets of kan iets beter? Ga je gang, doe het anders!

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Wat ga je doen?Als Klantenservice Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die een vraag hebben over hun telefoon, abonnement of elke andere dienst die Tele2 aanbiedt. Met jouw scherpe salesgerichte insteek speel je een essentile rol door de klant niet alleen optimaal te woord te staan, maar ook de producten en diensten aan te bieden die perfect aansluiten bij de behoefte van de klant.Krijg jij een kick van het leveren van een ultieme klantbeleving en wil je voor jouw klanten het beste aanbod bieden?

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat je van ons kunt verwachten?Tele2 heeft het beste netwerk van Nederland en daar word jij ambassadeur van, en dat is precies de reden waarom wij er alles aan doen om jou als Klantenservice Medewerker succesvol te maken. Dat doen we door: Te helpen met je ontwikkeling via trainingen en workshops, investeren in onze medewerkers vinden wij namelijk belangrijk; Waanzinnige teamactiviteiten te organiseren als jij en je team targets halen; Doorgroeimogelijkheden aan te bieden; Een goed salaris van €10,50 per uur te bieden (excl. toeslagen voor de avonden/weekend); Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer of volledige vergoeding voor gebruik van het openbaar vervoer.

Sector: Callcenter

Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature