Vacature KPN Management Young Talent Program Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: KPN
Bedrijfsprofiel: .

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

KPN Management Young talent Program

KPN is marktleider in Nederland als het gaat om telecommunicatie- en ICT-infrastructuur. Onze vaste netwerken (koper en glasvezel) en mobiele netwerken (2G, 3G en 4G) staan bekend als de beste. Onze klanten kunnen zorgeloos genieten van telefonie, internet en televisie. Altijd en overal.

Jij haalt energie uit het verbinden van mensen en techniek. Je bent recentelijk afgestudeerd en je bent er klaar voor om de lead te nemen. KPN biedt jou als high potential de kans in de top van de ICT dienstverlening te werken en grote projecten te trekken binnen onze organisatie. Daarmee kun je een actieve bijdrage leveren aan het functioneren van de maatschappij van vandaag en morgen! Heb jij affiniteit met ICT en Techniek en zoek jij dynamiek in combinatie met een informele werksfeer?

Voel je vrij in ons Young Talent Programma

Als Trainee krijg je de ruimte om de weg te vinden die het best bij jou past en een impactvolle bijdrage te leveren aan onze dynamische business. Voel je Vrij om zelf vorm te geven aan de start van jouw carrière! Geen vooropgesteld vastomlijnd traject, maar samen zoeken waar jouw potentie en mogelijkheden liggen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en het beste uit jezelf halen is essentieel.

Ons traject bevat natuurlijk als basis de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke trainingen. Het zwaartepunt van het programma ligt in de eerste 2 jaar, het 3e jaar helpen we je op jouw aangeven. In het eerste halfjaar loop je een dag mee met een monteur, in een KPN winkel en op een call center. Wij werken met een combinatie van opdrachten en functies. We laten ons leiden wat het best bij jou en bij het organisatie onderdeel past! Wij onderscheiden ons door persoonlijk maatwerk. We begeleiden je in het herkennen van jouw leerpunten, hoe je verder kunt groeien en welke keuzemogelijkheden er zijn. En keuzes zijn er volop!

Wat zijn de werkzaamheden die je kunt doen?

Wil je de management kant op? Dan kun je aan de slag binnen onze afdeling Business Operations, als grootzakelijke dienstverlener verbinden en helpen we de samenleving verder met ICT-dienstverlening die innovatief en veilig is. Onder begeleiding van het hoger management wordt voorgesorteerd voor een sturende rol. Acteer mee op directieniveau als directiesecretaris van KPN top Management, je schrijft o.a. mee aan business plannen en je bent direct betrokken bij strategische besluitvorming die je verder mag uitwerken en implementeren. Draai mee in onze operatie waar je echt ziet hoe onze dienstverlening is opgebouwd en levering aan de klant plaatsvindt. Als teamleider ben je mede verantwoordelijk voor de targets en kwaliteit van de dienstverlening.
Maak onderdeel uit van projectteams binnen onze strategische programma?s waarin je zelf eindeverantwoordelijk bent voor key-deliverables. Voorbeelden zijn automatisering trajecten , outsourcing/re-sourcing projecten, en implementaties van nieuwe tools en systemen.
Als Service Manager beheer je klantcontracten en ben jij de spil tussen de klant, sales en operatie. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je zorgt ten alle tijd voor een kwalitatieve dienstverlening die gecontracteerd is. Om klanttevredenheid hoog te houden initieer je verbeteringen en identificeer je veranderende klantbehoefte als nieuwe opportunity voor sales.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Standplaats Je standplaats is functie of opdracht afhankelijk. De meeste functies worden uitgeoefend vanuit de randstad. Zoals het hoofdkantoor in Den Haag, Zoetermeer of Amsterdam. Maar we hebben ook opdrachten en functies in Amersfoort, Groningen en Houten. Dit combineren wij met het Nieuwe Leven & Werken. Hoe verloopt het selectieproces Solliciteer via onze website door middel van een CV en een aantal vragen; Doe het Online Assessment; Daarna een sollicitatiegesprek met de Graduate Recruiters van KPN; 2e gesprek met een manager en collega; Extern assessment; Tot slot de aanbieding.

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Functie: Management leidinggevend

Opleidingsniveau: Universitair

Dienstverband: Stage

Reageren op deze vacature