Vacature Inkoop Analist Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: KPN
Bedrijfsprofiel: Wat is CPO Value Management?

Corporate Procurement Office wordt centraal aangestuurd over de entiteiten van KPN Group heen. De Group CPO heeft de functionele verantwoordelijkheid over de inkoopactiviteiten binnen KPN Group.

De afdeling Value Management binnen CPO heeft als belangrijkste taken het zorgdragen voor de juiste analyses op het gebied van kansen en risico’s dusdanig dat de inkopers optimale contracten met de leveranciers kunnen afsluiten. Daarnaast vallen de onderwerpen duurzaam inkopen, compliance en riskmanagement binnen de afdeling Value Management. De afdeling Value Management bestaat uit 7 FTE’s (Inkopers, supplier analysten, risk en proces control).

Begin 2017 zal het hoofdkantoor van KPN verhuizen naar Rotterdam, Wilhelminakade

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving? Binnen de afdeling Valuemanagement in Den Haag/Rotterdam, zijn wij op zoek naar een Inkoop Analist.

Jouw rol als Inkoop Analist

Als Inkoop Analist maak je analyses voor de inkopers die deze inzichten direct kunnen gebruiken in het onderhandelen van een contract. Denk hierbij aan het analyseren van marktprijs, productprijs, personeelskosten en marketing inzet. Daarbij is een pragmatische, proactieve en doelgerichte aanpak relevant, alsmede dat gebruik gemaakt wordt van de kennis die reeds binnen KPN aanwezig is bij andere afdelingen.

Je analyseert pro actief besparingskansen voor KPN
Je neemt deel aan diverse inkoopprojecten
Je werkt samen met CSR Officer om duurzaam inkopen bij KPN beter op de kaart te zetten
Je verzorgt spendrapportages met betrekking tot supplier spend
Je helpt bij kleine contracten de business bij het tot stand komen van afspraken met leveranciers

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wij bieden een baan met uitdaging en doorgroeimogelijkheden in het CPO team waarbij betrokkenheid en affiniteit met de business centraal staat. 37-urige werkweek, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), mobiele telefoon, laptop, 50% korting op KPN producten en diensten, uitstekende pensioenvoorwaarden en meer; Mogelijkheden om via “Het nieuwe werken” tijd en plaats onafhankelijk te werken; Opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen

Sector: Zakelijke dienstverlening

Functie: Inkoop/ kwaliteitscontrole

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature